Edukacinė laiškų serija apie tai, kaip išlaikyti maistą šviežią ilgiau

Visiškai nemokama edukacinė elektroninių laiškų serija apie kepinių, daržovių, vaisių, žolelių, grūdų, ankštinių ir sūrių laikymą namuose taip, kad šie ilgiau išliktų švieži.

Serija skirta žmonėms, kurie myli maistą ir kaimynus, stengiasi gyventi sveikiau, valgyti šviežiau ir kuriems įdomu, kaip paprastais būdais pagerinti savo buitį.

Turinys

  • Įžanga
  • Mitas #1
  • Mitas #2
  • Elektroninis laiškas #1 apie daržovių, žolelių laikymą
  • Elektroninis laiškas #2 apie kepinių laikymą
  • Elektroninis laiškas #3 apie ankštinių, grūdų ir riešutų laikymą
  • Elektroninis laiškas #4 apie sūrių laikymą
  • Bonus (maža dovana)

Įžanga

Prisipažinsiu, šiek tiek svarsčiau, ar iš viso reikia pradėti šią seriją ir kokiu būdu ją pateikti.

O priežastis, kodėl svarsčiau, labai paprasta.

Užtrukau pakankamai daug laiko, kol sukaupiau visas tas žinias, kuriomis ketinu su tavimi pasidalinti.

Jau nekalbant apie mėnesius, kuriuos praleidau bandydama įvairius bloguose ir knygose perskaitytus metodus ir maisto laikymo būdus. 

Ir vienintelė priežastis, dėl kurios nusprendžiau pasidalinti tuo su tavimi, yra gana, na… 

…savanaudiška.

Nieko neslepiu 🙂

Aš noriu, kad daugiau žmonių sužinotų apie mano produktą. 

Dalykas toks, kad pagrindinė priežastis, dėl ko žmonės nesiryžta jo išbandyti, yra….

„Maistas pas mane neužsilaiko”
„Viską iškart suvalgau”
„Gaminu po mažai”

🙂

„-Maistas pas mane neužsilaiko”
Tai nieko nieko nelaikai spintelėse ir šaldytuve?

„-Viską iškart suvalgau”
Rimtai?

„-Gaminu po mažai”
Aha, ir tau visada pavyksta?

Mes visi perkame, po to grįžę namo ruošiame maistą, o jo likučius kažkur laikome. 

Šaldytuve, spintelėje po kriaukle, lentynose ir sandėliukuose.

Salotų gūžės įmetimas į šaldytuvą, net ir vienai dienai, yra jos laikymas.

Grikių kruopų ir kelių pakelių riešutų padėjimas į lentyną irgi yra jų laikymas.

Jeigu sakai, kad tavo namuose nėra maisto, tai reiškia, kad:

a) iš tikrųjų jo nėra (tarkim, visą laiką valgai restoranuose. Šaunu!);

b) tai darai nesąmoningai ir… deja, turbūt neteisingai.

Pirmuoju atveju tau tikrai nėra čia ką veikti ir nemanau, kad gausi kažkokios naudos toliau skaitydama 🙂 

O antruoju – per kitą savaitę padarysiu tave maisto laikymo namuose eksperte 🙂

Skamba ambicingai, bet tai yra visiška tiesa.

Jeigu naudosies patarimais, kuriais su tavimi pasidalinsiu, maistas tavo namuose išliks šviežias ilgiau, bus skanesnis, o valgytojai – laimingesni ir sveikesni.

Mano patarimai tau padės išmesti mažiau maisto.

Jie taip pat tave įkvėps tave rinktis kokybiškesnius produktus, nes išmoksi, kaip teisingai su jais elgtis, kaip ir kur juos laikyti.

Pradėsi valgyti šviežiau.

šviežio, sveiko maisto vartojimas turėtų būti svarbiausias tavo tikslas, nesvarbu, kas tu esi ir ką veiki gyvenime.

Taškas.

Bet pirmiausia noriu išsklaidyti keletą mitų, kurie galbūt giliai įlindę tau į galvą…

Galiu išskirti du pagrindinius mitus, arba neteisybes, susijusias su maistu. 

Tie mitai sklando ore, bet apie tai garsiai nekalbama. 

Nepastebėjau, kad maisto blogeriai apie tai kalbėtų savo tekstuose ar Instagramo paskyrose.

Neužtikau ir rimtesnių tekstų spaudoje.

Kodėl? 

Priežastis labai paprasta.

Maisto pardavėjams nėra įdomu, ką darysi su tuo maistu, kai tu jį nusipirksi.

Visos pastangos skirtos parduoti produktą.

Dėl to ir tiek daug reklaminių tekstų apie pačius produktus, kaip juos išsirinkti, ką su kuo derinti, kaip tą maistą ruošti (atkreipk dėmesį, receptų blogai juk vieni populiariausių).

Bet kam rūpintis šviečiant ir aiškinant, kaip tinkamai laikyti tuos produktus, kuriuos nusipirkai?

Juk tu jau nusipirkai.

Done deal.

Blogeriai gavo savo pinigus už reklamą, pardavėjas gavo savo pinigus už produktą. 

„Grįžk dar, nusipirk daugiau.“